14 de novembre, 2007

més grève

com tots els lectors de diaris deveu saber (pq per alguna raó aquestes notícies trascendeixen a l'altra banda de la frontera... moltes altres no, però aquestes sempre) tornem a tenir vaga de transports. hi ha qui diu que aquest cop és menys generalitzada que fa menys d'un mes, que afectarà menys a la RATP (léase el TMB de Paris). hi ha qui diu que serà pitjor. jo només espero que no passi com l'últim cop i al cap de tres dies puguem tornar a moure'ns per la ciutat en condicions.

intentant evitar pensar massa en les meves opinions respecte al tema, perquè no conec prou bé com va tot això dels règims especials per poder veure del tot clar si estic a favor o en contra de la vaga (molèsties personals a part), m'estic dedicant a veure quant es triga per anar a peu als llocs. de moment no és una recerca empírica, sinó basada en les utilíssimes eines disponibles per internet.

per anar a penelope a portar el meu currículum, 25 minuts. bue això no és res, hi hagués anat a peu encara que no hi hagués vaga. per anar al centre, diguéssim zona les halles, una hora. bé, tampoc cal anar-hi cada dia, no? si se m'acudeix anar a veure la irene a casa seva, hora i quart. ehem... fa dies que diem que cal una mica de distància entre nosaltres, que ens veiem massa. potser és el moment ideal per posar-ho en pràctica... i en cas de desesperació, sempre podem quedar a mig camí: 37 minuts tampoc és tant.

evidentment, per fer-ho tot una mica més complicat, demà tinc una entrevista. obviament, si jo estic del tot al nord de la ciutat, l'entrevista és fora de la ciutat i cap a la banda sud. i si el camí ja és llarg en metro (40 minuts sense sortir de la línia 7, és a dir fent la volta del segle), a peu encara ho és més. així que si demà a la tarda el metro no funciona en condicions, hauré d'anar-hi a peu... només són 2 hores i 12 minuts. arribaré en perfectes condicions d'aspecte i d'ànims per fer una entrevista per una feina que m'interessa més aviat poc però que em fa molta falta. l'estat ideal, oi? si no sempre podria optar pel vélib, el bicing vaja, però com a l'última vaga m'imagino que hi haurà pinyes per aconseguir bicis...

visca la mobilitat. és en aquests moments que penses "hagués hagut de buscar un pis al costat de notre-dame encara que em costés 3000€ al mes, així estaria més o menys a la mateixa distància de tot".

4 comentaris:

Se Me Ha Caído El Diccionario ha dit...

ei! comentari solidari. Demà a les 17h tinc l'entrevista per les pràctiques: 1:56 minuts caminant. I avui, quasi 1h per anar a l'escola. És a dir, m'en vaig que si no no arribo. Molta sort per lo de demà!!! I si ens hem de veure recorda't de dir-m'ho amb una antelació superior a 37 minuts... :)

Anònim ha dit...

Hola m'hijita:
Veo que estas sufriendo los inconvenientes ciclicos del estado del bienestar y de la concentración urbana.
Aquí, como seguro conoces, por incidente en las vias de Hospitalet estamos transbordando todos los viajeros (cercanias, regionales, larga distancia...) hacia en sur en autobús (ya te puedes imaginar el follón).
¿Has pensado en comprarte unos patines o un patinete ?

pepe

Blanca ha dit...

un patinet no crec, dubto que encara fos capaç d'anar-hi. uns patins, no et pensis que és mala idea del tot... em volia fer un abonament pel velib' però he decidit q res d'abonaments a res fins que no tingui feina. de tota manera en plena vaga és quasi impossible trobar bicis. ah per cert, al final no hi vaig anar a peu a l'entrevista... és a dir, no del tot a peu, estones a peu i estones amb les línies de metro que més o menys funcionaven ahir. però vaig trigar dues hores igualment...

Anònim ha dit...

Hola blanqueta!
Aquí fa un fred que pela, que no deu pelar tant com el d'aquesta frança en paro linial.
Ahir vaig fer la meva estrenada de Consell Escolar Municipal.
És a dir , nervis , nervis i més nervis. Resultat, ni p idea. ningú va dir res, no sé si estaven tant d'acord que els vaig deixar sense paraules(je,je) o és que s'aborrien tant que no sabien què dir.
Avui el Carco se'n va a la Roma de les beatificacions. Allà hi té la Núria. Excusa que serveis per fer qualsevol sortida.
Així que, per Nadal vindràs a passar uns dies a les teves golfes, o podrem venir a donar-te la pallissa? i ens fas de guia turística?
buf. Bona nit. Ja saps que elws meus ulls ,ja no so aguanten massa estona concentrada.
Un petonàs, ui no unja abraçada que escalfa una mica més.
la peresss