20 de juliol, 2006

aquí no hay playa.


vale, no, mentida, sí que hi ha platja... ja ho he comentat, 4 dits de sorra a la riba del sena per fer com si fos una platja. però no crec que tots els parisins + tots els turistes hi càpiguen. així que si passeges per la ciutat acabes trobant situacions curioses: es veu que qualsevol font de la ciutat és un bon lloc per posar-hi els peus.

pex, vas a montmartre, et poses al balconet akell davant del sacré-coeur, on van fer tota la història akella d'amélie, un mini parc q hi ha allà... i just davant del balcó, a sota, hi ha una font. doncs ja tens a 25 persones amb els peus dins l'aigua. vas als jardins de luxembourg, que són tan pijus que ni tan sols et pots asseure a l'herba, però tothom està a la font amb els peus a l'aigua.

o encara més increïble, te'n vas a trocadero, allà amb totes les vistes de la torre eiffel, i hi ha una super font amb cascadetes i tal... bue, els nens amb banyador ficats a dins d'akella aigua que conté la porqueria dels peus bruts de mig parís! (la dels peus de la Rut i meus inclosa). que a més, veus l'aigua tota verda i penses "nono, jo akí no m'hi fico ni que sigui per celebrar un títol de lliga". en fi, és el q té la canicule, que van tots els francesos morts de calor i d'alguna manera s'han de refrescar... i nosaltres, dp d passar-nos el dia caminant, també.