20 de novembre, 2007

més once

una mica més de la febre once que ens ha envaït aquests dies...



ah! des d'aquí felicitats a la irene que ha aconseguit un stage al palais de tokyo!!!! UEEEEEEE!!!! et dedico el vídeoooooo!

3 comentaris:

Se Me Ha Caído El Diccionario ha dit...

gràcies, guapa! aquesta és la setmana oficial de la "piel de pollo" i no només pel fred, s'entèn. va estar molt bé anar-hi les tres juntes. una pel·licula "mmmmmmmmmm" para comérsela. bfff. ara estic escoltant les cançons que m'has passant. com dirien per allà: 100% "buena onda"

Anònim ha dit...

Hola Blanca:

Fa dies que no se res de tu.
Poder es que vius sota el sindrome del 2oN.
Està be que mantinguis aquesta relació apasionada amb el cinema.
Que tens previst per Nadal?

El Lute

Blanca ha dit...

per nadal encara no ho sé... d'abord cal que vegi què em diuen a una entrevista que tinc demà i a una altra que espero tenir la setmana q ve. ah, que ara per ara stic treballant (una feineta d'una setmana), així q vaig una mica de bòlit pq evidentment és a l'altra punta de parís. de fet fora de parís. però just al sud-oest :P així que trigo quasi una hora de porta a porta. i és una feina "chiante" així que ni us l'explico pq m'avorreix :P

pel que fa al tema cinema... més apassionada serà la relació quan estigui en una situació una mica més estable i em pugui comprar la famosa targeta de 20€ al mes i totes les pelis q vulguis. ara per ara és un luxe q millor deixar de banda.

ja miraré d'escriure alguna cosa aquest cap de setmana... pex parlar de la festeta d'inauguració del pis (la crémaillère) o posar d'una vegada fotos de la meva habitació i tal... bue, eso, que ja us compensaré jeje