21 d’agost, 2006

3 jours, 3 euros

començo a pensar que no hi ha cap lloc com parís per disfrutar del cinema... ahir va començar una "promoció" de la mairie de paris que es diu 3 jours, 3 euros que consisteix, precisament, en el que diu el nom: durant 3 dies (ahir, avui i demà), qualsevol sessió a qualsevol cinema de la ciutat costa només aquest preu.

el millor de tot és que això no és només ara al mes d'agost... hi ha promocions semblants durant tot l'any. per exemple, a mitjans setembre hi ha un dia, un diumenge, que fan la promoció de la rentrée: aquell dia, per la compra d'una entrada, la segona surt a 1€.

entre això i que la majoria dels cinemes són en v.o. ... és com per quedar-se a parís jeje

bé, per aprofitar, ahir uns amics francesos em van portar a veure mon nom est tsotsi, peli sudafricana que va guanyar l'oscar a la millor pel·lícula de parla no anglesa. bastant previsible però la veritat és que em va agradar.

i demà, ueueueueee, anirem a veure la science des rêves, la nova peli de michel gondry, molt conegut pels seus videoclips (pex. per la björk), i per la fantàstica eternal sunshine of the spotless mind (que a espanya es va traduir com olvídate de mí... visca les traduccions de títols espanyoles). sembla que gondry segueix amb temes semblants... els somnis i els records... amb gael garcía bernal i charlotte gainsbourg. us poso el poster que fa un mes que està penjat per tot el metro de parís...