11 d’agost, 2006

marcelo d2

béee dia d'actualitzar el blog... aprofitaré que avui tinc temps per posar cosetes que fa dies que vull posar i que fins ara no he tingut temps... comencem aaaamb...

MARCELO D2 [marxelu de dois]

segon concert a l'aire lliure que hem tingut la sort de poder disfrutar a parís... era al parc de la villette (mític parc ja, hi anem més que a casa nostra :P), a l'aire lliure. la rut i jo havíem kdat allà amb un company meu de classe, el rodrigo, brasileny, que s'ha passat les 3 setmanes que hem anat junts a classe meravellat perquè no només conec vinicius de moraes, sinó que a sobre me'n sé cançons xD doncs això, em va dir "vine, vine al concert, que aquest tiu és molt bo".

vam arribar a la villette que plovia a bots i barrals... evidentment pensant que ens quedàvem sense concert. però per alguna raó, els déus van ser benèvols i 5 minuts abans de l'hora de començar el concert va parar! més o menys per aquella hora el rodrigo va trobar tota una tropa de brasilenys... potser eren uns 15... i vam acabar disfrutant el concert amb ells jeje

la música en sí, una barreja de hip-hop, samba, reaggae i qui sap quantes coses més, fins i tot amb un tiu que feia sorollets amb la boca, molt impressionant, capaç de fer ritmes i cantar alhora... (perdooona albert, ja no me'n recordo com es diu això!). petit vídeo del concert (no cal que torni a dir lu de la qualitat, oi? :P)



a les cançons que eren més rollu samba, els nostres acompanyants no paraven de moure els peus... ballant ballant... vam demanar que ens ensenyessin a ballar la samba, però va ser impossible! més que res que no eren capaços de fer-ho a poc a poc, i veus el que has d fer però no ets capaç de digerir-ho mentalment... bue, que lu de la samba ho haurem de deixar per una altra ocasió... potser caldrà un viatget a brasil per aprendre'n jeje de moment, si torno a veure els brasilenys ja miraré de fer un vídeo per poder mirar-ho a càmara lenta a l'ordinador i poder entendre què carai és el que s'ha de fer!