20 d’agost, 2006

rumba

divendres a la nit vam anar a una festa que feia un meu company de classe, de venezuela, a casa seva. em va dir que hi hauria gent de tot arreu... i bé, n'hi havia, però els europeus van ser els primers a marxar... així que al cap de poc, allà només hi quedaven llatins! de colombia, venezuela, equador, perú, cuba... i evidentment, una festa amb aquest tipus de gent, només pot tirar endavant amb salsa, reaggaeton, merengue i coses així.

total, ens vam posar a ballar, una d'esport que vaig fer... però, com era d'esperar, en algun moment havia de parar la festa... a nosaltres ja ens va estranyar que els veïns no diguessin res, perquè estàvem amb les finestres obertes, la música a tot gas, i jo crec que en algun moment vam arribar a ser 35 o 40 persones en akell apartament. i sí que van dir els veïns... a les 4 del matí, van arribar els flics, és a dir, la policia. però de molt bon rollo... xD ens deien que teníem tot el dret a fer festa, però que fèiem massa soroll i hi havia hagut queixes, que si us plau, acabéssim la festa i així no haurien de posar multes a ningú.

així que ens en vam anar tots cap a la parada de noctilien (=nit bus), i vam anar fins a montparnasse tots junts (la festa era a châtillon, a la banlieue sud de paris), cantant i fent el burro i amb el conductor del bus petant-se de riure...

bé, una nit completa, va estar bé conèixer tanta gent amb qui ja hem tornat a quedar i que ens expliquen cosetes interessants per fer a la ciutat... :)

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hola Blanca, Como te lo pasas titi, y después dirás que has ido a París a aprender francés y a trabajar, a tenor de tus comentarios parece que estás de visita cultural y de paso para aprender salsa, jejejejeje, es broma.
Besitos
a.a.a.