16 d’agost, 2006

cosetes pendents

ara que per fi ja sembla que començo a tenir superat l'encostipat... resulta que la rut s'ha contagiat, i la pobra estava fataaal avui. bé, ara que ja no té obligacions immediates, podrà dedicar-se a estar a casa i curar-se... jo he fet bé d'estar més o menys bé ara per ara, demà tornem-hi amb la feina, amb les classes, amb tot...

fa dies que tinc pendent poder tornar al pompidou, hi ha una exposició que tinc ganes de veure que es diu le mouvement des images, segons els del museu, "une relecture de l'art du XXème siècle à partir du cinéma". promet, promet... bue, mentre no sigui tan chorras com akella rara que vam veure l'altre cop em dono per satisfeta. (que consti, però, que també vam veure coses que staven b... és a dir, encara no renego de l'art modern jeje)

ens falta també encara el museu d'orsay... ja és gros, just fa un mes que vam arribar, i encara no hi hem anat! però és que cal trobar el moment ideal... fins ara els horaris diferents ens impedien anar a fer coses a les tardes, amb això que aquí tot tanca a les 6 o les 7, no val la pena ficar-se a segons quin museu si no has de tenir temps per veure-ho tot. i ara que treballo, queda pels caps de setmana tot això... però vaja, aquest cap de setmana ha estat bastant frustrat, així q... mica en mica. hi ha temps encara. i d'akí una setmana ja hauré acabat la feina.

també vull anunciar que estic planificant un petit viatge a amsterdam just al final del meu stage (si se'n pot dir així) a parís. més que res, que està molt a prop... i tinc un amic que hi viu, però que aviat se n'anirà a viure a Lille qui sap fins quan, així que s'ha d'aprofitar jeje

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola mocosa! Suposo que ja has acabat de currar i ara tindrás més temps.
L'altre dia buscant coses del keith Jarret, vam veure que actuava a Paris els dies 31 d'ctubre i 3 de novembre. Per internet no es poden treure entrades des d'aquí. Què et semblaria un viatget per la seva pàgina i t'enteres de com funciona des de la capital?
Potser se'm creuran els cables i agafaré un tren i.....(a tope).
He vist el curt de la Maria antunieta i s'haurà d'anar a veure,eh!
Ara es una mica tard i continuaré una altra estoneta.
petonets de la peresss

Blanca ha dit...

però antònia, el 15 de novembre toca a barcelona... vols dir que val la pena anar fins a parís??

Anònim ha dit...

Hola Blanquita, claro que nos conocemos, yo a tí desde pequeñita.
Si aún tienes pendiente ir al Museo d'Orsay, cogetelo con calma, aunque lo realmente importante de ese museo es la colección de los impresionista sobre todo "le cabinet des Estampes" donde hay una bella colección de dibujos y acuarelas de casi todos los impresionesta, el resto una muestras apabullantes de la grandilocuencia de los pintores pompier franceses y sobre todas las cosas fatalmente colgados acabas con dolor de cervicales después de la visita de tanto mirar hacía arriba, pero hay que visitarlo, sobre todo es interesante la adaptación de una vieja estación a un museo, cosas que suelen hacer los franceses, je.je.je.
Besotes
a.a.a.